Redaktører hjælp Business mennesker gør ‘Skrive’ ting

Du har fået stave- og grammatikkontrol på din bærbare computer, så du er klar til krank ud den perfekt salgsbrev, mens du er på farten.

Men Chandra Clarke og Terence Johnson i den online fotoredigering service Scribendi.com vil opfordre dig til at ikke slå knappen “Udskriv” bare endnu. Disse stave- og grammatikkontrol kan begå fejl, og selv en tastefejl kunne ikke kun ødelægge virkningen af brevet men afspejler dårligt om dig og din virksomhed.

Skriftlige markedsføringsmateriale er ofte det første indtryk potentielle kunder har en virksomheds. Og perspektiver kan være meget nådesløs i disse små stavefejl.

I artiklen “Etos og: hvordan Business mennesker reagere på fejl” University of South Alabama engelsk professor Larry Beason fandt, at fejl i skriftlige materialer skaber forvirring med hensyn til betydning og skade billedet af forfatteren og forfatters virksomhed. Stavefejl afspejler ofte på mere end forfatterens kommunikationsevner, sagde Beason. De adspurgte kaldet sjusket forfattere “forhastet”, “uvidende,” “ligegyldig” og “ufølsom.”

“Hvis du ligeglad med dit arbejde,” skrev en af adspurgte, “Hvorfor skulle jeg care om dig og din forretning?”

Men omhyggeligt korrekturlæsning dit arbejde kan ikke være nok – undersøgelser viser, at folk ofte glemmer deres egne stavefejl. Ifølge undersøgelser, du se, hvad du forventer at se i din egen skrivning, snarere end hvad er faktisk der. En anden person, eller en redigering service som Scribendi, kan give et frisk sæt af øjne.

Scribendi tilbyder en række services, herunder korrekturlæsning, redigering og oversættelse. Klienter uploader deres filer til Scribendis hjemmeside og download deres dokumenter efter redaktionen foretages korrektion og polering.

Redaktionen kommer fra forskellige baggrunde, så de er bekendt med deres kunders felter. Ud over at rette grammatik, stavemåde, flow og sammenhæng, forklarer de word-problemer, forbrug og standard skrive praksis, så klienter lære at forbedre deres egne skriftligt.

Når det kommer til at gøre en stor første indtryk, mener Clarke og Johnson intet projekt er for lille. Det billede, du opretter med en kort pressemeddelelse, de siger, er lige så vigtig som en deal-afsluttende præsentation.

3 thoughts on “Redaktører hjælp Business mennesker gør ‘Skrive’ ting

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *