Få en lav APR pant hurtigt!

At få et realkreditlån er lettere i dag end det nogensinde har været, selv om der er stadig en eller to pointere du bør altid huske på, når de ansøger om et lån. For det første, holde øje med generelle renteniveau – hvad du skal huske er at blot at have en lav sats gør ikke et større lån ‘billigere’, du stadig nødt til at betale penge en eller anden måde ved udgangen af lånet, og i disse tider, lav inflation , et stort lån nu vil stadig være et stort lån i 20 år! Det er derfor «interesse kun» lån (lån, der ikke kræver du at tilbagebetale nogen af kapital hver måned) ikke er måske sådan en rigtig god idé længere.
Renten har tendens til at følge et omvendt forhold til Wall street – når aktiemarkedet stiger, renter priser har tendens til at falde og vice versa. Dette er fordi investorer er altid på udkig efter det bedste afkast af deres investeringer. Hvis du holder øje med Fed sats, og de priser, der tilbydes af de store besparelser og lån, vil ikke du gå langt galt. Nøglen til forståelse rentesatser er begrebet ‘APR’ eller ‘Årlig procentsats’. Dette er en figur, der bruges til at sammenligne lån fra forskellige långivere på grundlag af ‘fair’, fordi de fleste lån i dag har forskellige betingelser og ekstramateriale knyttet til dem, der har en direkte pengeværdi.
I USA og andre steder, skal realkreditinstitutter oplyse ÅOP når de annoncere en udlånsrenten. Dette viser de sande omkostninger ved lånet til låntageren, simpelthen udtrykt i en effektiv årlig rente. Det stopper dybest set långivere fra skjule gebyrer og front-loaded omkostninger bag småt af, hvad der synes at være en lav rente. Her er et simpelt eksempel. Sige du låne $100 for et år på 5% i rente (dvs. vil du skylder $105 i slutningen af året). Siger du også nødt til at betale $5 ‘Introduktion’, og din samlede omkostninger at låne pengene vil så være $10. Hvad dette betyder, at ÅOP er faktisk 10%, selv om den annonce, der trak du at lånet i første omgang kan have lovligt citeres «5% «andetsteds. APR, må dog indrømme, at den reelle hastighed er svarende til 10%.
Efter at have besluttet på det lån du ønsker, er din næste skridt at mødes med långiveren. I dag, foretrækker de fleste mennesker at mødes med pant selskab før du starter jagten på et hus, fordi af ‘præ-kvalificerende’ som dette, du bliver mere attraktive som køber. Sælgeren vil vide du er en seriøs køber, fordi du allerede har din finansiering på plads, og kan dermed sikkert flytte hurtigt hvis et tilbud er ramt. Det betyder også du kun gå se huse i den rigtige prisklasse – intet gør ondt mere end at finde en drøm hjem så ikke at få et lån for det på grund af størrelsen af lån påkrævet.
Når du møder långiver, Husk altid at spørge, hvad slags ‘afløse ‘ tilbud de tilbyder. En lås i, også kaldet en sats lås eller sats engagement, betyder långiver vil holde en citerede rente og en række punkter for dig mens din låneansøgning behandles. Nogle långivere tillader dig at låse i rente og antallet af point du vil blive opkrævet når du filen din ansøgning, nogle gør det under behandling af lånet, mens andre foretrækker at gøre det, når lånet er godkendt, eller senere.
Og nu er alt du skal gøre er at finde denne drømmehus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *