Hvad er mine betalingsmuligheder?

Hvad er mine betalingsmuligheder?

Ligesom alle andre lån, ofte renter og gebyrer for personlige lån varierer, baseret på det produkt, du vælger. De mest almindeligt anvendte betalingsmuligheder er dem, der ikke er variable, som den primære sats, og dem, der varierer, som ARMs eller den graduerede betalingsmåde. Det er bedst at finde et lån, der bruger betalingsmuligheder, der giver dig mulighed for at foretage små og gradvise betalinger i stedet for at opkræve dig et fast gebyr, der gør det vanskeligt at imødekomme dine betalinger til tiden.

Kend dine betalingsmuligheder!

Betal så lille som du vil

Der er mange lån stillet til rådighed på markedet i dag, og de fleste af dem normalt ikke rigtig passer til din specifikke finansielle situation. Du foretrækker måske et lån, der giver dig betalingsmuligheder, så du kan vælge, hvor meget du betaler hver måned. Formen er dybt rettet på en sådan måde, at du sidder fast betale massive mængder af renter, eller et lån med a56% årlig procentsats, der udsætter dig selv for års engagement og tusindvis af dollars i ekstra betalinger. Hvis du har råd til det, er der en lang række valg, før du med et lån produkt egnet til dine behov. For eksempel, hvis du er i college, er der mange lån, der fungerer bedst for så mange potentielle studerende, og en række lån, der fungerer bedst for dig, hvis du arbejder på deltid. Enlige forældre lån kan også ses gennem de samme kriterier som en universitetsstuderende, men med et andet fokus.

Forstå fjenden på den anden side

Folk, der mister deres job, eller som er involveret i en pludselig recession kan have meget svært ved at betale deres personlige lån.  Først og fremmest forsøge at forstå detaljerne i lånet. Nogle gange er det en stor sum penge, nogle gange er det et langsigtet lån, nogle gange er det en payday lån, nogle gange er det en kombination af alle disse, og nogle gange er det simpelthen et lån med en variabel rente. Det er vigtigt at forstå, hvornår lånet vil blive betalt ud, og i hvilke beløb. Når det samlede beløb er kendt, kan du oprette en plan for at betale så meget ud som du kan i denne mængde tid. En almindelig praksis er at betale et mindre beløb på renten, indtil lånet er betalt ud, og så bare betale det principielle beløb.

Kend dine grænser

Altid være omhyggelig med at analysere grænsen dit lån og långiver placeret på dit personlige lån. Må ikke strække dig for langt, eller du vil finde dig selv i en endnu hårdere situation. Du behøver ikke en godkendelse, og så længe långiver er velrenommeret, er der intet at bekymre sig over. Men der er folk at være opmærksomme på derude, som vil forsøge at få folk til at låne flere penge, end de har råd til at betale tilbage. Baseret på din nuværende økonomiske situation, vil de forsøge at sælge dig en højere rente, end du regnede med. Så kig rundt for at sikre, at du ved, hvad dine priser er, og at du er dækket inden for dine grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *