Hvem ellers ønsker at vide, Brian Tracy hemmelige nøgle til at fordoble deres indkomst?

Brian Tracy, mest lyttede til selvhjælp ekspert på jorden, for nylig afsløret forkant tidsstyring og personlig effektivitet hemmeligheder, der vil skyrocket din indkomst.

I et interview til programmet liste korstog, han deler kraftfulde, afprøvede ideer og strategier, som du straks kan bruge til at få mere gjort hurtigere. Hvad vil du gøre med de to ekstra timer af fritid du får fra læring blot et par af hans simple tricks?

Som den bedst sælgende forfatter af 17 bøger og over 300 audio og video lære programmer, er Brian helt sikkert nogen du bør lytte til…

(Bemærk: adgang til Brian Tracy komplet audio interview til fre ^ e, se sidst i artiklen)

Som du * Læs hvert ord * af denne artikel, vil du blive overrasket over hvad disse enkle tips vil gøre for dig…

Ifølge Brian, mennesker, der har brugt hans hemmeligheder kommer tilbage til ham og sige, “Jeg gør 10 gange flere i dag end hvad jeg lavede, da jeg først mødte dig.”

Hvad er nøglen til disse fantastiske resultater?

Ifølge Brian, kan hans hemmelighed til succes sammenfattes som:

Gør de rigtige ting

Gøre mere vigtige ting

Gøre dem bedre

Du behøver ikke at være en raket videnskabsmand for at se den enorme tidsbesparelser og produktivitet, der vises ved hjælp af disse principper.

Jeg kan høre du spørger, “Hvordan kan jeg finde ud hvad er de rigtige ting, de vigtige ting, og hvordan kan jeg forbedre på disse opgaver?”

Brian foreslår du bruger, hvad han kalder “Lov om tre.”

Først lave en liste over alt, hvad du gør i løbet af en uge eller måned.

Næste, Spørg dig selv, hvis du kun kunne gøre én ting hele dagen lang som én ting bidrager mest til din Internet succes. Derefter gentage dette ved at spørge dig selv, hvis du kun kunne gøre to ting, og endelig hvis du kun kunne gøre tre ting.

Brian har fundet, at på, et gennemsnit, disse tre top opgaver bidrage til 90% af din succes. Så han tilråder, at du tilbringer størstedelen af din tid på disse. Bruge mindre tid på alt muligt andet. Alt, du ikke behøver nødvendigvis at gøre personligt bør uddelegeres til en anden.

Når du sidder der lære disse teknikker, får du mere og mere spændt på hvad du vil være i stand til at udrette i de næste syv dage ved hjælp af Brians hemmeligheder.

I listen korstog interview afsløret Brian også:

Hvad en færdighed alle succesrige mennesker har til fælles og hvordan du hurtigt kan lære det

De to centrale kvaliteter, der vil absolut garantere din succes

Hvordan til at forenkle dit liv, sænke din stress og øge din indkomst

En ti minutters simpelt system til at lokalisere dine topprioriteter, udnytte din tid og skyrocket selv ud over din konkurrence

Tage disse hemmeligheder fra Brian Tracy interview og bruge dem til at få mere gjort i dag. Jo mere du bruger dem, jo mere finder du, at din indkomst og muligheder vil ekspandere på fuld gas, og den mere succes har du i livet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *