Lære at investere penge i Small Cap aktier og gør trecifret overskud (Part Two)

Vil du vide hvad køber strategier til at bruge når de køber lagre, kan potentielt returnere trecifret gevinst? I del 1 af denne serie fortalte jeg dig hvilke faktorer, du skal overveje, når de køber en lille eller mikro-cap aktier. I del to, vil jeg gennemgå intelligent Køb strategier, når det kommer til at købe kapitæler.

Regel nummer to: Fjern følelser fra dine købsbeslutninger med en disciplineret strategi.

OK, så lad os antage, at du har gjort dit hjemmearbejde nu og opdagede et selskab, som du mener vil køre op på mindst 60% eller højere over det næste år. Beslutte på et forudbestemt købspris og ikke vakle fra denne pris. Periode. End of diskussion.

Hvorfor?

OK, lad os tage et kig på hypotetiske stock YYY. Virksomheden YYY er industrien er førende innovator i en enorm vækstindustri, der har set de største vækst ryk i historien for de sidste tre efterfølgende kvartaler, men offentligheden stadig ikke vide om dem. Derudover de har patenteret teknologi, der lader dem beskytte deres første mover fordel og høj deltagerafgifter i branchen giver dem nice barrierer til posten. Oven i alt dette, er virksomheden YYY handel på en latterligt lav P/E og en latterlig lav pris på $3. Faktisk, ville dens pris have til at sætte pris på 200% bare for at være lig med P/Es af giganterne i feltet. Du studere YYYS historiske diagram og se nogle volatilitet, så du beslutter dig for du vil vente, indtil prisen falder til $2,80 til få. Men i de to dage du vente kompagni YYY lager til at falde i pris, det uventet skyder op til $5,50. Eller måske det dalende langt under din $2,80 købe i pris til $2,00. Ingen nye væsentlige nyheder.

Afhængigt af hvilket scenarie der sker, du måske tænker “Jeg er så dum ikke at have købt på $3. Jeg tror, jeg vil bare nødt til at bide i det sure og dykke på $5,50,”eller”det er så fantastisk. Jeg ønskede at komme ind på $2,80. Nu er det så meget billigere på $2,00, som jeg absolut vil købe nu.”

Ret? Forkert.

Holde sig til din oprindelige plan. Hvis du smide dit køb strategien i skraldespanden og beslutter at komme ind på $5,50, du lade følelser drive dine beslutninger i stedet for logik. Hvis du var kun villige til at betale $3, hvorfor ville du muligvis være villig til at betale 83% mere for den samme stock bare 48 timer senere? Og hvis vi mener det andet scenario, hvor de bestand dalende til $2 en aktie, ikke du tror, at dette fortjener større forsigtighed i stedet for hastværk? Husk, i begge hypotetiske situationer, vi går ud fra der er “ingen nye væsentlige nyheder” omkring stock YYY at begrunde disse enorme prisbevægelser. Under disse forudsætninger sker volatilitet i bestanden sandsynligvis på grund af hoppende dag handlende at tage overskud fra brættet eller dumping aktier.

Men lad os tage et nærmere kig på Hvorfor lade følelser krybe ind i dine beslutninger er en dårlig idé. Lad os se på situationen igen hvor stock YYY blæste gennem din udpegede køber i prisen på $2,80 og gik til $5,00 i to dage. Lad os antage, du holder dig til din kanoner, vente to uger, og buy-in når YYY stock endelig dips til $2,80. Nu beskæftiger et stop loss på 15% mod din buy-in pris, er din sell-out pris af bestanden $2,38 versus $4.68, hvis du havde købt bestanden, når det spidse op til $5,50. Denne enorme kløft i stop-loss kurspoint kan meget vel være forskellen mellem holder på bestanden og tjene 80% gevinster kontra sælger ud af 48 timer senere og føler mig forvirret om, hvorvidt du skal købe tilbage i.

For at opsummere, aldrig smide en pre-udpegede købspris for et risikabelt lager på grund af uventede pris pigge. Hvis dette sker, skal du holde sig til dit oprindelige køb strategi hvis du stadig tror på bestanden og vente indtil volatilitet falder før du køber til din pre-udpegede buy-in pris.

Husk, der er bogstaveligt talt hundredvis af lagre hvert år at foretage hurtig dobbelt eller tredobbelt ciffer gevinster. Hvis det viser sig, at du gik glip af en mulighed, fordi bestanden steget ret gennem din buy-in priser og holdt skyhøje højere eller den aktiekurs tog et pludseligt dyk, ved at der er hundredvis af andre muligheder, der venter på at blive opdaget. Hvis den bestand, du elskede så meget aldrig vender tilbage til din buy-in pris, gå videre. Du vil finde en bedre bestand at købe hurtigt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *