Lønskatter

Hvis du har medarbejdere, er du ansvarlig for lønskatter. Dette er et begreb, der klumper alle de forskellige former for beskæftigelse skatter ind i en kategori kaldet “lønsumsafgift”. I virkeligheden omfatte lønskatter Forbundsrepublikken og statens indtægter kildeskat, social sikring og Medicare skatter (også kendt som FICA), føderale arbejdsløshed skat (FUTA), samt eventuelle statslige og lokale skatter. Lønskatter trækkes hver lønperiode fra en medarbejdere brutto løn. De resterende penge fordelt til medarbejderen er, hvad er kendt som “nettoløn”. Sammen med eventuelle afgifter, trækkes fra en medarbejders løn, er der en social security og Medicare påtagne af arbejdsgiveren. Du skal matche social security og Medicare beløb tilbageholdt på hver enkelt medarbejder. Det er arbejdsgiveren betalte bidrag. Indtil for nylig, de fleste arbejdsgivere rapporteres og betales lønskat kvartalsvis. Med fremkomsten af EFTPS eller elektroniske føderale skat pantordning betales moms nu på månedsbasis arbejdsgivere. Lønskatter kan også betales via en skat kupon, der er taget til din bank og præsenteres med midler til at dække lønningsliste skatter.
Hvert kvartal, en Form 941 (eller 943 for landbrugs arbejdstagere) skal være indgivet med IRS. De beløb, der er rapporteret om 941 bør afstemme de beløb, der er vendt i hver måned via skat kupon eller EFTPS. I slutningen af hvert skatteår, skal en Form 940 eller oplysninger tilbagevenden også indgives.
Hvis du er en lille virksomhed med ansatte, eller du planlægger at begynde at drive en virksomhed med ansatte, skal du forstå din skat ansvar som arbejdsgiver. IRS giver links til alle de relevante formularer og publikationer via deres hjemmeside på www.IRS.gov. Her vil du finde definitioner og vilkår tilknyttet medarbejdere fra starten af leje, til ophør. W-4’s, W-2, I-9’s, alle beskæftigelse skatter du bliver ansvarlig for rapportering, alle de priser, der er forbundet med disse skatter. IRS giver dig også oplysninger om recordkeeping og beskæftigelse støtteberettigelse verifikation, fordel og pensionering planer, og selv definitionen skal bruges for at afgøre, om nogen er en medarbejder. Der er en enorm fordel at hente ved at investere tid og midler til at forstå og overholde alle føderale, statslige og lokale bestemmelser beskæftiger sig med medarbejdere og lønningsliste skatter. Dog bør du ofte søge rådgivning fra en kvalificeret skat professionel, din revisor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *